Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:55:07 Tholen Rit: 42391 (directe Inzet: Ja) Eh: 20104 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 20-104 (Bergen op Zoom)
zaterdag 30 mei 2020

MAANDAG 13|05

Auto bezaaid met ruim 34.000 euro aan briefgeld

De twee mannen, uit Straatsburg in Frankrijk, van 28 en 41 jaar, zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau

ROTTERDAM - Het was niet zonder reden dat de bestuurders van het voertuig het stopteken negeerde nadat ze de politieauto in hun binnenspiegel zagen. De auto lag bezaaid met ruim 34.000 euro aan briefgeld. De twee inzittenden zijn aangehouden.


Het begon aan de Reeweg in Rotterdam. Agenten hielden vrijdagavond een snelheidscontrole waarbij de lasergun bij een auto 163 km/u meette waar slechts 100 is toegestaan. De achtervolging werd ingezet. Via de A15 ging de snelheidsduivel de A4 op richting de Beneluxtunnel. Bij Schiedam kreeg het voertuig een stopteken te zien, maar sloeg dit volledig in de wind en gaf gas bij richting de Ketheltunnel. Inmiddels trapte de Golf het gaspedaal zelfs in tot 210 km/u en nam zonder remmen de afslag naar de Kruithuisweg in Delft. Onderaan crashte de auto en wilden de twee inzittenden vluchten. De agenten waren sneller en konden de twee tegenhouden. Ze raakten wonder boven wonder niet gewond. Een kijkje in de auto gaf meteen de reden van hun vluchtgedrag. De vloer lag vol met briefgeld. Ook het dashboardkastje en de achterbank waren bezaaid met briefjes . Alsof het nog niet genoeg was; hadden ze zelf ook nog 4150, en 2120,- aan cash op zak.

 

De twee mannen, uit Straatsburg in Frankrijk, van 28 en 41 jaar, zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. De auto is in beslag genomen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines