Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:20:52 Brt-01 Br Wegvervoer (auto) A29 Re,0 Barendrecht 172161 Prio Hoog Eenheid | Leemkuil Kazernealarm (Cluster 5...
donderdag 09 juli 2020

MAANDAG 27|05

Verdachten van inbraak opgepakt dankzij politiehond en helikopter

De politiehond heeft de verdachte in zijn bovenarm gebeten, waarna de verdachte zich overgaf

EMMEN - Afgelopen nacht, 26 op 27 mei 2019, ontving de politie een melding dat er twee mannen op het terrein van een metaal recycling in Emmen liepen. Agenten zijn met meerdere politievoertuigen ter plaatse gegaan hebben vervolgens het terrein 'dichtgezet'.

 

De politiehond heeft het terrein afgezocht op sporen en ondertussen heeft de politie de politiehelikopter, de ZULU, laten invliegen voor warmtebeelden. De politiehelikopter spotte al snel een warmtepunt. De agenten in de helikopter hebben de hondengeleider naar deze locatie gewezen. Op dit warmtepunt bleek een verdachte zich te verstoppen in de bosjes.

 

Deze verdachte luisterde niet naar het bevel van de hondengeleider. De politiehond heeft de verdachte in zijn bovenarm gebeten, waarna de verdachte zich overgaf. Agenten hebben de verdachte vervolgens aangehouden.

 

De politiehelikopter heeft nog een aantal rondjes gevlogen boven het gebied. In de nabijheid van het terrein hebben agenten een tweede verdachte, een Roemeense vrouw, aangehouden in verband met deze inbraak.

 

Beide verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex in Assen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines