Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:53:36 13106 Rit 113802 Amsterdam Kolksteeg 1012PT Cafe Mooij Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-106 (GGD Amsterdam)
maandag 21 oktober 2019

ZONDAG 23|06

Politie houdt verdachte aan bij heidebrand in Hoog Soeren

De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor de schade is beperkt

HOOG SOEREN - De politie heeft zondag aan het einde van de middag, een vrouw aangehouden voor mogelijk betrokkenheid bij brandstichting van een heidebrand aan de Alverschotenseweg in Hoog Soeren.

 

De brandweer werd iets na 17.15 uur gealarmeerd en rukte met meerdere voertuigen uit. Dit omdat de natuur door de warmte zo droog is geworden dat de kans sneller bestaat dat de brand zich snel uitbreidt. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een beginnende heidebrand te gaan. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor de schade is beperkt.

 

Een getuige meldde zich bij de politie dat hij een filmpje had waarop te zien was dat een mevrouw takken op het vuur aan het gooien was. De mevrouw is door de politie overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn. De politie onderzoekt de brand. De technische recherche komt ter plaatse voor onderzoek. De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting.

 

Na ongeveer een half uur konden de meeste brandweer eenheden retour.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines