Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:38:16 (dia: Ja) 11130 Rit 9524 George Gershwinstraat Zaandijk Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-192 (VZA Zaanstad)
woensdag 22 januari 2020
 

VRIJDAG 19|07

Politie sluit De Kamp af na schade aan pand door zwaar vuurwerk

De voordeur van de lunchroom is flink beschadigd

AMERSFOORT - In de vroege ochtend van vrijdag 19 juli werden omwonenden van de Kamp opgeschrikt door harde knallen. Deze veroorzaakten schade, maar gelukkig geen gewonden. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen om meer informatie.

 

Rond 05.20 uur werden de knallen veroorzaakt door het laten ontploffen van vermoedelijk zwaar vuurwerk. Eén pand op de Kamp raakte hierdoor beschadigd. De politie zette uit voorzorg een deel van de straat af en liet een bomverkenner van politie poolshoogte nemen. Die constateerde dat gevaar voor verdere explosies geweken was. Daarna werd ter plekke sporenonderzoek gedaan door forensische experts.

 

Signalement
De politie heeft tot nu toe een summier signalement van de daders: het gaat om vier jongemannen die, na het veroorzaken van de knallen, rennend vluchtten via de Oliesteeg.

 

Tips gevraagd
De politie doet onderzoek en roept getuigen of personen met meer informatie op om contact op te nemen met de recherche via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

 

De lunchroom zit naast de juwelier die eerder deze week werd overvallen. De daders werden toen overmeesterd door omstanders.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines