Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:34:03 13341 Rit 19211 Amsterdam Beethovenplein 1077WM St Nicolaas Lyceum Prio Hoog Eenheid | Rapid Responder 13-341

Rapid Responder 13-341

vrijdag 28 februari 2020

 

DINSDAG 10|09

Politie zoekt verdachte na beroving in steegje Apeldoorn

De politie startte direct een buurtonderzoek en heeft met meerdere bewoners gesproken

APELDOORN - In een steegje tussen de Fitislaan en de 2e Wormenseweg in Apeldoorn heeft dinsdagavond een poging tot beroving plaatsgevonden.

 

Een jongen en een meisje liepen in het steegje in de richting van de 2e Wormenseweg toen zij door een voor hun vreemde man opeens probeerde hun tassen te pakken. De twee lieten dit niet toe waarna de verdachte, een jongen rond de 20 jaar vluchtte. De twee waren nogal aangedaan en werden opgevangen in een woning aan de 2e Wormenseweg waar 112 werd gebeld.

 

De politie kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse en zocht in de omgeving naar de verdachte. Hij ziet er als volgt uit; Ongeveer 20 jaar oud, zwarte hoodie met de tekst Northface op de rug en sneakers met wat wits erin. De verdachte zou zijn gevlucht in die richting van het station.

 

De politie heeft van de twee slachtoffers een verklaring en aangifte opgenomen. De politie startte direct een buurtonderzoek en heeft met meerdere bewoners gesproken.

 

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines