Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:30:59 Ambu 17127 Willem Landreplein 3122TM Schiedam Schidm Bon 65576 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-127

Ambulance 17-127

zaterdag 30 mei 2020

MAANDAG 23|09

Traumabeertje voor kinderen na aanrijding op de Marchantstraat in Apeldoorn

De politie roept getuigen op zich te melden

APELDOORN - De politie is op zoek naar een automobilist die betrokken zou zijn geweest bij een aanrijding op de Marchantstraat in Apeldoorn. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 17.25 uur. De melder gaf in eerste instantie in shock de Aluminiumweg hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar na korte tijd zoeken bleek de aanrijding op de Marchantstraat te wezen. De ambulancedienst heeft de inzittenden van de voertuigen gecontroleerd. In een van de voertuigen zaten drie kinderen, onder wie een baby. Zij zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De kinderen kregen van de politie een traumabeertje en gingen met de ambulancebroeders op de foto. De politie hielp ondertussen met het uitwisselen van de gegevens en het vrij maken van de rijbaan.

Twee auto's liepen dusdanige schade op dat zij eigenlijk niet meer verder konden rijden en moesten worden afgesleept. Bij de aanrijding waren 4 voertuigen betrokken. Een vierde voertuig, tevens het laatste voertuig is na de botsing door gereden.

 

De politie roept getuigen op zich te melden. De bestuurder kan zich zelf natuurlijk ook melden bij de politie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines