Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:36:24 (dia: Ja) Ambu 18175 Wilhelminastraat 3361XV Sliedrecht Sliedr Bon 65525 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 18-175 (Meerkerk)
zaterdag 30 mei 2020

DINSDAG 24|09

Gewonde bij steekpartij op parkeerplaats Sporthal Mheenpark in Apeldoorn

De politie startte direct een onderzoek in terwijl het slachtoffer werd geholpen in de ambulance

APELDOORN - Op de parkeerplaats bij Sporthal Mheenpark aan de Zilverschoon in Apeldoorn heeft maandagavond even voor middernacht een steekincident plaatsgevonden. Een 21 jarige man uit Eindhoven raakte hierbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Hulpdiensten kwamen groots ter plaatse. De politie startte direct een onderzoek in terwijl het slachtoffer werd geholpen in de ambulance. Het slachtoffer zou volgens de politie aanspreekbaar zijn. Over de ernst van zijn verwondingen is niks bekend.

 

Op de parkeerplaats waren stonden meerdere geparkeerde auto's. De politie doorzocht de auto's en onder vroeg de inzittenden. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen. De politie zocht de parkeerplaats met zaklampen af naar mogelijk bewijs materiaal.

 

Rond 00.40 vertrokken de politie eenheden weer. Het onderzoek is nog lopend. Wel laat de politie weten dat de verdacht(en) nog voortvluchtig zijn, naar hen wordt gezocht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines