Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:59:03 13112 Rit 18336 Amsterdam Kinkerstraat 1053DX Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-112 (GGD Amsterdam)
dinsdag 25 februari 2020

 

WOENSDAG 09|10

Automobilist (20) overleden bij ernstig ongeval in Doetinchem

De politie, die vrij snel ter plaatse was, haalde de man uit de auto maar hulp mocht niet meer baten

DOETINCHEM - Bij een ernstig eenzijdig ongeluk nabij de kruising Kruisbergseweg met de Bezelhorstweg in Doetinchem is woensdagmiddag een 20-jarige automobilist uit Warnsveld om het leven gekomen. Getuigen van het ongeluk, waaronder enkele jonge meisjes, zijn door de politie in de buurt opgevangen.

 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.45 uur. De automobilist reed vanuit Doetinchem in de richting van Velswijk. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder in de chicane de macht over het stuur, belandde in een slip en botste zijwaarts tegen een boom. De politie, die vrij snel ter plaatse was, haalde de man uit de auto maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

 

De omgeving van het ongeluk werd lange tijd afgesloten voor verkeer. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines