Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:41:44 Noteboompark Voorb : 15116 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 15-116 RAV Den Haag Haaglanden
zaterdag 30 mei 2020

ZATERDAG 19|10

Bestuurder zwarte BMW rijdt door na dodelijk ongeval

Door de klap van de aanrijding kwam het slachtoffer onder een andere auto terecht en bleef een kentekenplaat van de doorrijder achter

AMSTERDAM - De bestuurder van een zwarte BMW uit de 1 serie is vrijdag 18 oktober 2019 doorgereden, nadat hij een voetganger op de Schalk Burgerstraat had aangereden. Door de klap van de aanrijding kwam het slachtoffer onder een andere auto terecht en bleef een kentekenplaat van de doorrijder achter. De politie stelt een onderzoek en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken of andere informatie hebben zich te melden.‪‪

 

De aanrijding vond rond 14.25 uur plaats. Voor de hulpverlening is een traumaheli ingezet, echter de hulp mocht niet baten. Het 56-jarige slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft de familie in kennis gesteld van dit trieste bericht.

 

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en is op zoek naar de bestuurder van de BMW. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

 

Getuigenoproep
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie of beeldmateriaal, bijvoorbeeld opgenomen met dashcams, neem dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, waarop men ook beeldmateriaal ter beschikking kan stellen aan het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines