Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:34:01 Bad-03 Pac Brandmelding , Herengracht Amsterdam 13asd Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Dirk (TS)
zaterdag 30 mei 2020

ZONDAG 20|10

Automobilist in Dalfsen in de slip en botst tegen geparkeerde auto

Beide voertuigen kwamen na de aanrijding terecht in de voortuinen van woningen aan de Pleijendal

DALFSEN - Zondagmiddag 20 oktober heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden in Dalfsen. De bestuurder van een BMW Z3 CoupĂ© was net thuis weggereden met zijn vriendin. Hij reed op de Pleijendal richting het centrum toen de achterwiel aangedreven auto ter hoogte van de Brandkolkstraat op gladde klinkers in een slip raakte. De bolide kwam daarna tot stilstand tegen een geparkeerde Volkswagen.

 

De passagiere stootte bij de klap vermoedelijk haar hoofd, en is kort behandeld door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance. Ze kon daarna samen met haar vriend terug lopen naar huis.

 

Het is volgens omstanders al de derde keer dat de geparkeerde auto wordt geraakt door een andere auto, maar nog niet eerder ging dat zo fors. Beide voertuigen kwamen na de aanrijding terecht in de voortuinen van woningen aan de Pleijendal. Een bergingsbedrijf zal de zwaar beschadigde auto's gaan afvoeren.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines