Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:50:02 Regentesselaan Laan Van Meerdervoort Sgravh Ongeval Wegvervoer Letsel (fiets,... Prio Hoog Eenheid | Politie Haaglanden (PersInfo)
donderdag 04 juni 2020

DONDERDAG 07|11

Mislukte ramkraak op geldautomaat in Emmen

Heeft u gezien dat de ramkraak werd gepleegd of is u iets verdachts opgevallen?

EMMEN - Afgelopen nacht is er een mislukte ramkraak gepleegd bij een geldautomaat aan de Middenhaag in Emmen. Rond 04.45 uur reed een personenauto, een witte pick-up, bewust meerdere keren tegen een winkelpui met geldautomaat aan.


Rond 08.30 uur werd er aan de straat genaamd Achter het Kanaal een witte pick-up aangetroffen. Dit is vermoedelijk de auto die gebruikt is bij de mislukte ramkraak. De recherche heeft de zaak in onderzoek, onder andere de Forensische Opsporing is aanwezig om sporen veilig te stellen. Daarnaast doet de politie een buurtonderzoek. Er wordt gesproken met getuigen en camerabeelden worden opgevraagd en bekeken.


Heeft u gezien dat de ramkraak werd gepleegd of is u iets verdachts opgevallen? Heeft u rond 8.30 uur een persoon of meerdere personen gezien rondom de witte pick-up aan de straat Achter het Kanaal? Dan komt de politie graag met u in gesprek! Bel dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem tips doorgeven via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines