Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:58:13 Gezondheidscentrum Didam Panhuis 6941BZ Didam 66604 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-113

Ambulance 07-113

donderdag 04 juni 2020

DONDERDAG 07|11

Mannen uit Bunschoten opgepakt na ontploffing door zwaar vuurwerk bij huis aan de Sweelinckstraat

De recherche vermoedt op basis van onderzoek dat het om een gerichte actie gaat om het vuurwerk bij het huis te laten ontploffen

BUNSCHOTEN - De politie heeft twee mannen uit Bunschoten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ontploffing door zwaar vuurwerk bij een huis aan de Sweelinckstraat. Door de explosie, die op woensdagavond 6 november plaatsvond, ontstond schade aan de voorzijde van het huis en werd het glas van de ramen tot in een nabijgelegen speeltuin teruggevonden. Er is niemand gewond geraakt.

 

Rond 19.30 uur vond de ontploffing plaats. Uit forensische (sporen)onderzoek blijkt dat deze is veroorzaakt door zwaar vuurwerk. De recherche vermoedt op basis van onderzoek dat het om een gerichte actie gaat om het vuurwerk bij het huis te laten ontploffen. Dit onderzoek leidde ook naar twee verdachten, een 20-jarige en een 21-jarige man. Beiden zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de explosie,. Zij zitten vast voor onderzoek en verhoor.

 

Getuigen gezocht

Ondanks de vorderingen in het onderzoek, heeft de politie nog behoefte aan tips. Getuigen of personen met meer informatie kunnen contact opnemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines