Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:10:23 Bdh-01 Autom. Brand Oms Ggz Rivierduinen Sandifortdreef Leiden 164130 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Leiden (Noord) (Kazernealarm)
vrijdag 28 februari 2020

 

DONDERDAG 07|11

Verstekelingen springen uit vrachtwagen bij openen trailer in Ridderkerk

De chauffeur stond met zijn wagen vol sinaasappels op de Handelsweg in Ridderkerk en opende zijn trailer toen er tot zijn verrassing een aantal verstekelingen uit sprong

RIDDERKERK - Een Spaanse vrachtwagenchauffeur werd donderdag verrast toen er bij het openen van zijn trailer opeens een aantal verstekelingen uit zijn vrachtwagen sprong. Er zijn acht personen aangehouden door de gealarmeerde politie. Zij worden overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

 

De chauffeur stond met zijn wagen vol sinaasappels op de Handelsweg in Ridderkerk en opende zijn trailer toen er tot zijn verrassing een aantal verstekelingen uit sprong. Getuigen hebben het over tien tot vijftien personen. Eén persoon kon door de melder worden aangehouden. De rest rende de omgeving in. Deze werd door de gealarmeerde politie doorzocht. In totaal werden acht personen aangehouden. Deze worden overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

 

De politie is op zoek naar dashcambeelden van vrachtwagenchauffeurs die kunnen helpen met het onderzoek. Heeft u beelden of informatie? dan kunt u deze achter onder dit bericht of bellen met 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines