Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:19:40 Ambu 17110 Indrapoerastraat 3029NN Rotterdam Rottdm Bon 68562 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-110

Ambulance 17-110

vrijdag 05 juni 2020

MAANDAG 13|01

Traumahelikopter naar Apeldoorn voor ernstig gewond persoon in woning Deventerstraat

Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT arts naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht

APELDOORN - Bij een bedrijfsongeval in een woning aan de Deventerstraat in Apeldoorn is een persoon ernstig gewond geraakt.

 

Het ongeval vond rond 14.10 uur plaats. Omdat de situatie dusdanige ernstig was werden meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een slachtoffer aan met ernstige verwondingen.

 

Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd waarna deze onder begeleiding naar de inmiddels gelandde traumahelikopter werd gebracht. Het slachtoffer werd hier onderzocht en behandeld door de MMT arts die met de helikopter was ingevlogen. De situatie van het slachtoffer was kritiek waarop werd besloten het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van de MMT arts naar het ziekenhuis in Zwolle te brengen.

 

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het inderdaad om een bedrijfsongeval waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt. De Arbeidsinspectie gaat onderzoek doen naar het voorval maar kon verder nog niks vertellen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines