Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:49:19 (dia: Ja) 12151 Rit 94240 Rijksstraatweg Heemskerk Prio Hoog Eenheid | Ambulance Kennemerland (Ambulance 12-151 Witte...
donderdag 13 augustus 2020

DONDERDAG 13|02

Wasdroger in brand bij woonvorm De Aalscholver in Apeldoorn

Bij de brand is een persoon gewond geraakt

APELDOORN - De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een rookmelder bij woonlocatie De Aalscholverweg aan de Mantelmeeuw in Apeldoorn.

 

De brandweer was snel ter plaatse en bij aankomst bleek er serieus wat aan de hand te zijn. Er bleek een brandje te zijn geweest in een wasdroger aldus de brandweer. De brandweer heeft de inhoudt naar buiten gebracht en afgeblust. In het pand hing wat rook, de brandweer heeft nadat zij de brand hadden geblust het pand geventileerd.

 

Bij de brand is een persoon gewond geraakt. Deze heeft rook ingeademd en is onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Het is niet de eerste keer dat hier brand woedt. De brandweer kreeg een paar maanden geleden ook al een melding van een woningbrand op dezelfde locatie. Toen rukte de brandweer groots uit en werd het sein middel brand gegeven. Toen bleek er een prullenbak in brand te staan wat voor een behoorlijke rookontwikkeling zorgde in het pand.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines