Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:39:31 Btw-02 Br Wegvervoer (auto) Johannes Ter Horststraat Enschede 054131 Prio Hoog Eenheid | TAS 4131 Almere

TAS 4131 Almere

zaterdag 04 april 2020


WOENSDAG 19|02

Politie houdt 19-jarige bestuurder van tractor aan op de A50

De bestuurder werd verzocht uit de cabine van de tractor komen en dit weigerde hij

TEUGE - Op woensdagochtend rond 4:00 uur hebben agenten op de A50 bij Teuge een 19-jarige bestuurder van een tractor aangehouden. De man uit Loenen reed als enige van een groep tractoren bij Voorst de snelweg op. Hij reageerde niet op aanwijzingen van de politie waardoor de situatie gevaarlijk werd voor het overige verkeer en de agenten ter plaatse.


De bestuurder werd door agenten gesommeerd om van de snelweg af te gaan. Hij negeerde deze aanwijzingen en bleef doorrijden. De tractor werd verderop klemgereden en stilstand gedwongen. Dat was ter hoogte van Teuge.

 

De bestuurder werd verzocht uit de cabine van de tractor komen en dit weigerde hij. Agenten hebben daarom de deur van de tractor geforceerd om bij hem te komen. Omdat de man niet luisterde naar de aanwijzingen van de agenten en in de cabine bleef zitten, hebben agenten pepperspray ingezet. Dit was nodig om de situatie zonder risico op letsel voor de man en de agenten onder controle te krijgen.

 

De man is aangehouden voor het in gevaar brengen van de veiligheid van het verkeer en voor het niet voldoen aan aanwijzingen van agenten. Hij is korte tijd ingesloten op het politiebureau en werd later met een boete heengezonden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines