Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:15:48 13150 Rit 30272 Amsterdam Chassestraat 1057HW Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-150

Ambulance 13-150

zaterdag 04 april 2020


DONDERDAG 27|02

Automobilist raakt twee bomen op de Langsweg in Dalmsholte

Bij aankomst op de Deventerweg/Langsweg konden ze niet meteen het incident vinden

DALMSHOLTE - Een automobilist is vanavond rond tien voor zeven tegen een tweetal bomen naast de Langsweg gebotst. Dit gebeurde op een onverhard stuk van de weg ongeveer halverwege tussen de Heinoseweg en Dalmsholterweg in Dalfsen. De hulpdiensten werden aanvankelijk opgeroepen naar de Langsweg ter hoogte van de Deventerweg (N348) in Dalmsholte; maar hier bleek het ongeval dus niet te hebben plaatsgevonden.

 

De bestuurder van de grote Mercedes-Benz sprinter kwam uit Groningen, en was onderweg naar de nieuwbouw van Lemelerveld om daar een TV te brengen. Zijn navigatie stuurde hem over de Langsweg, die op een aantal plekken zeer slecht begaanbaar is. De bestuurder kwam rechts naast de weg, en botste twee forse bomen. Het zwaargehavende voertuig kwam uiteindelijk zo'n 60 meter verderop tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd.

 

Het koste het bergingsbedrijf wat moeite om achterwaarts naar de bus toe te rijden over de donkere en modderige weg. De weg was verderop zo slecht begaanbaar dat dit de enigste optie bleek. Uit eindelijk kon de berger de gehavende bus wel afvoeren.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines