Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:53:52 Bnh-01 Stank/hind. Lucht (gaslucht) (binnen) Oude Bergerweg Bergen (nh) 104135 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Noord-Holland Noord (Alkmaar Centrum)...
vrijdag 03 juli 2020

WOENSDAG 27|05

Twee gewonden bij ernstig ongeval op de Arnhemseweg in Beekbergen

Bij aankomst van de hulpdiensten bleken omstanders zich al ontfermd te hebben over de slachtoffers

BEEKBERGEN - Op de Arnhemseweg tussen Beekbergen en de A50 heeft woensdagavond een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij twee personen gewond raakten.

 

Het ongeval gebeurde rond 20.45 uur. Hulpdiensten rukten groots uit waaronder de brandweer en meerdere ambulances. Bij aankomst van de hulpdiensten bleken omstanders zich al ontfermd te hebben over de slachtoffers. In de auto, die door nog onbekende oorzaak, frontaal tegen een boom botste, zaten twee personen. Een vrouw zat achter het stuur en een man zat naast haar. Beiden raakte gewond en moesten naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

 

Vanwege het ongeval werd de rijstrook richting de A50 afgesloten. Nadat de hulpverlening afgerond was kon worden begonnen met het onderzoeken naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor zijn de specialisten van de VOA ter plaatse gekomen.

 

De auto raakte zwaar beschadigd en kon nadat het onderzoek was afgerond worden afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines