Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:10:58 12163 Rit 110585 Steve Bikostraat Haarlem Prio Hoog Eenheid | Ambulance Kennemerland (Ambulance 12-163...
zaterdag 19 september 2020

ZATERDAG 01|08

Politie maakt einde aan Terrastival in Apeldoorn

De politie en handhaving gaven de aanwezigen, naar schatting enkele honderden mensen, tot 19.45 uur de tijd om het terrein te verlaten

APELDOORN - De politie en handhaving hebben zaterdagavond 1 augustus een einde gemaakt aan een feest op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Op het zogeheten Terrastival zouden de afspraken die de organisatie en de gemeente hadden gemaakt niet zijn nageleefd.

 

Daarnaast werd de anderhalvemeterregel onvoldoende inachtgenomen. De politie en handhaving gaven de aanwezigen, naar schatting enkele honderden mensen, tot 19.45 uur de tijd om het terrein te verlaten. Daarna werden de laatste mensen weggestuurd.

 

Terrein wordt afgebroken
De actie werd gehouden op last van de locoburgemeester van Apeldoorn, in samenspraak met de politie. De organisatie is inmiddels begonnen de nog aanwezige attributen op het terrein af te breken.

 

Het was de bedoeling dat het Terrastival zaterdag en zondag gehouden werd. Of het evenement zondag nog een vervolg krijgt, is nog niet bekend. De organisatie had in aanloop naar het evenement een vergunning gekregen van de gemeente.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines