Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:33:07 Btw-01 Br Woning Mennistenhoek Almelo 053151 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Almelo (Centrum) (Besturing Kazerne)
vrijdag 18 september 2020

WOENSDAG 12|08

Politie onderzoekt schietincident aan de Emelissedijk in Rotterdam

Getuigen hadden om ongeveer 18.15 uur enkele schoten gehoord in- of vanuit een portiek

ROTTERDAM - De politie stelt een onderzoek in naar het schietincident van woensdagavond aan de Emelissedijk in Rotterdam. Voor zover nu bekend raakte daarbij niemand gewond.


Schoten
Getuigen hadden om ongeveer 18.15 uur enkele schoten gehoord in- of vanuit een portiek. Nadat agenten een onderzoek hadden ingesteld bleek er daadwerkelijk te zijn geschoten, maar van een gewonde was vooralsnog geen sprake. Een dame, die bij de portiek was, zakte echter wel in elkaar en moest door ambulancepersoneel worden onderzocht. Zij is later naar een ziekenhuis vervoerd.

 

Drie aanhoudingen
In één van de woningen werden twee mannen en een vrouw aangetroffen. Ook werd een vuurwapen gevonden, dat werd direct veilig gesteld. De drie zijn aangehouden en naar hun betrokkenheid wordt een onderzoek ingesteld.

 

Medewerkers van de Forensische Opsporing kwamen naar de Emelissedijk om sporen veilig te stellen en getuigen worden/zijn gehoord. Het onderzoek wordt voortgezet.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines