Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:47:08 Btw-01 Oms Handmelder Klokstee Zorgcentrum De Wilderinksstraat Hengelo 051131 Prio Hoog Eenheid | TS 1132 Nijkerk

TS 1132 Nijkerk

donderdag 29 oktober 2020

MAANDAG 12|10

Beschonken automobilist staat stil op vluchtstrook langs de A59

De man bleek beschonken, had een rijontzegging, was eerder die dag weggereden bij een ongeval en stond zonder benzine

SPRANG CAPELLE - Een 30-jarige automobilist uit Hoek van Holland stond zondagmiddag 11 oktober stil op de vluchtstrook langs de A59. De man bleek beschonken, had een rijontzegging, was eerder die dag weggereden bij een ongeval en stond zonder benzine.


Een agent reed die dag rond 16.00 uur over de A59 in de richting van Waalwijk. In een bocht zag hij een auto stilstaan met daarin vier inzittenden. Omdat de auto er gevaarlijk stond, besloot de agent te kijken wat er aan de hand was. Omdat de bijrijder uit een fles wijn dronk, besloot de politie de bestuurder te laten blazen. Hierbij werd duidelijk dat hij teveel alcohol had gedronken. Uit het systeem bleek ook nog eens dat de bestuurder een rijontzegging had. Ook was hij eerder die middag weggereden bij een verkeersongeval op de Ringbaan-Oost in Tilburg. Hij werd aangehouden. De auto, die zonder brandstof stond, werd getakeld. De andere drie inzittenden werden direct opgehaald door een vriend.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines