Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:57:33 13116 Rit 104315 Amsterdam Sarphatipark 1073CS Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-116 (GGD Amsterdam)
dinsdag 24 november 2020

WOENSDAG 28|10

Nachtelijke brand verwoest auto in Bunschoten

Een buurtbewoner heeft een poging gedaan om de brand te blussen

BUNSCHOTEN - In de nacht van dinsdag op woensdag 28 oktober, rond 0:20 uur is brand ontstaan in een auto aan de Spuistraat in Bunschoten. Een buurtbewoner heeft een poging gedaan om de brand te blussen. Dit is niet gelukt. De brandweer is verder gegaan met blussen. Ondertussen zagen de eigenaren van de auto, hun auto steeds verder uitbranden.

 

Om de brand goed te kunnen blussen moest de motorkap open. Na een poging met een koevoet werd hydraulisch gereedschap ingezet. Brandweerlieden hebben de brand toen snel kunnen blussen. Vooral de voorkant van de auto stond in de brand.

 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Een agent heeft in de omgeving naar sporen gezocht. Er zijn geen sporen aangetroffen. Op een later moment zullen de camerabeelden in de omgeving worden opgevraagd. Door de brand heeft de auto forse schade opgelopen. Een bergerbedrijf heeft de auto meegenomen. Gisteren was ook al een nachtelijke brand. Toen stond een container in de brand.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines