Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:20:04 Ambu 17104 Schiedamseweg 3026AN Rotterdam Rottdm Bon 148762 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-104

Ambulance 17-104

dinsdag 24 november 2020

VRIJDAG 20|11

Personenauto botst achterop vrachtwagen op de A1 bij Apeldoorn

De man kon het voertuig zelfstandig verlaten maar werd na behandeling van het ambulancepersoneel toch overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis

UGCHELEN - Op de A1 tussen Apeldoorn-Zuid en Ugchelen in de richting van Amersfoort heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij raakte één persoon gewond.

 

Het ongeval gebeurde even voor 13:30 uur, door een onbekende oorzaak reed de Mercedes achterop de oplegger van de vrachtwagen. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belde meteen 112. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen moet spoed ter plaatse. De man kon het voertuig zelfstandig verlaten maar werd na behandeling van het ambulancepersoneel toch overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis. De brandweer heeft hand en span diensten verleend waarna zij weer retour naar de kazerne konden.

 

De rechterrijstrook was door het ongeval enige tijd afgesloten. Hierdoor ontstond een flinke opstopping op de A1. De auto is total loss en is afgesleept door de berger. De vrachtwagen kon zijn weg op eigen kracht vervolgen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines