Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:50:56 Ambu 18193 Dalmeyerplein 3318DA Dordrecht Dordrt Bon 27169 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 18-193 (Dordrecht)
maandag 01 maart 2021

ZATERDAG 21|11

Mogelijk verband tussen doodgeschoten man in Arnhem en dode in Amersfoort

De man die omkwam bij de schietpartij is een 55-jarige man uit Laren

ARNHEM / LAREN / AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 20 november werd er aan de Cronjéstraat een zwaargewonde man in een auto aangetroffen. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat de man was neergeschoten. Samen met de andere hulpdiensten werd er hulpverlening opgestart. Korte tijd daarna overleed het slachtoffer. Het gaat om een 55-jarige man uit Laren (Gld).

 

Er is direct een onderzoek gestart. In het onderzoek stuitte de politie op informatie die leidde naar een woning aan de Jansbinnensingel in Arnhem. Omdat er mogelijk wapens in het spel waren, werd er groot opgeschaald. Rond twee uur ’s nachts is de Dienst Speciale Interventies de woning binnen gegaan. Daar werd een zwaargewonde man aangetroffen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is overleden. Over zijn identiteit doet de politie op dit moment geen uitspraken.

 

Link met andere zaken

In de media gaan verschillende berichten over een link met een misdrijf in Amersfoort, waar vrijdag een 74-jarige man uit Soest dood in een auto werd gevonden. Ook wordt er gesproken over een onbekend slachtoffer. De recherche kent deze verhalen en doet hier onderzoek naar. Het onderzoek is volop gaande om vast te stellen wat er precies is gebeurd. Over de link tussen de verschillende locaties en overleden personen kunnen daarom nog geen mededelingen gedaan worden.

 

Wie heeft er meer informatie?

Het team heeft nu de volgende vragen aan mogelijke getuigen:

  • Wie heeft vrijdagmiddag rond de Cronjéstraat iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben?
  • Wie heeft er vrijdag rond de Jansbinnensingel iets opvallends gezien dat met deze zaak te maken kan hebben?
  • Zijn er mensen die één van de mannen kennen en informatie hebben die relevant is voor het onderzoeksteam?

 

Bel vandaag nog met uw informatie naar de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines