Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:12:58 Doorn 53176 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-119

Ambulance 09-119

zondag 16 mei 2021

ZONDAG 22|11

Update in onderzoek naar misdrijven in Arnhem en Amersfoort

De incassobaas uit Arnhem die zelfmoord pleegde toen een arrestatieteam een inval deed bij hem, had vrijdag afspraken met vier personen

AMERSFOORT / ARNHEM - De rechercheteams die onderzoek doen naar de schietpartij in Arnhem en de dode man in de auto in Amersfoort van afgelopen vrijdag, zijn volop bezig met onderzoek. Op vrijdag en zaterdag is er op drie locaties uitgebreid onderzoek gedaan: het woonadres van het slachtoffer in Laren (Gld.), de woning van het slachtoffer uit Soest en een pand aan de Jansbinnensingel in Arnhem.


Op vrijdagmiddag werd in Amersfoort een dode man in een auto bij het station gevonden. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Een Team Grootschalige Opsporing doet hier onderzoek naar. Later op de middag werd een zwaargewonde man in een auto in Arnhem aangetroffen. Hij overleed kort nadat hij gevonden werd. Het onderzoek naar deze zaak leidde naar een pand aan de Jansbinnensingel, waar eveneens een zwaargewonde man werd gevonden. Hij overleed later in het ziekenhuis. Ook voor de Arnhemse gebeurtenissen is een Team Grootschalige Opsporing ingesteld.

 

Er wordt nu gekeken naar de verbanden tussen beide onderzoeken. Ook wordt er onderzoek gedaan naar de verhalen over een onbekend slachtoffer. Nu de sporen zijn veiliggesteld zal er vandaag verder gesproken worden met getuigen. Ook zal alle informatie die er tot nu toe beschikbaar is, verder onderzocht worden. De rechercheteams verwachten op dit moment niet dat er dit weekend nog een inhoudelijke update over de onderzoeken te geven is.

 

Mogelijk nog een vierde dode

Misdaadjournalist Mick van Wely zegt dat J. vrijdag afsprak met vier personen. "De incassobaas uit Arnhem die zelfmoord pleegde toen een arrestatieteam een inval deed bij hem, had vrijdag afspraken met vier personen. Twee van de vier zijn op die dag vermoord, eentje had afgebeld vanwege corona en over de vierde is nog niets bekend".

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines