Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:08:27 13118 Rit 7558 Amsterdam Dijkwater 1025CZ Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-118 (GGD Amsterdam)
maandag 25 januari 2021

ZATERDAG 09|01

Grote politiemacht op de been na melding schietpartij aan de Platostraat in Rotterdam

De politie zette de omgeving groots af en omsingelde het pand

ROTTERDAM - Een grote politiemacht is vrijdagavond net voor middernacht geruime tijd bezig geweest met een melding van een schietpartij aan de Platostraat in Rotterdam. Een melder maakte een melding bij de politie dat er met een vuurwapen een schot zou zijn gelost en dat de betrokken partijen vervolgens een woning waren ingegaan. De politie zette de omgeving groots af en omsingelde het pand.

 

De eerste aanhouding vond plaats achter een flat, een man beledigde de agenten en werd aangehouden. Niet veel later kwamen meerdere jongens de betreffende portiekflat uitgelopen, zij werden direct gesommeerd om instructies van de agenten op te volgen. Één van de jongens vluchtte weer terug de woning in na het zien van de politiemacht. Vijf mannen werden door de agenten tijdelijk aangehouden. Nog een andere werd aangehouden nadat hij de deur niet opendeed voor de politie en met geweld de deur werd opengemaakt door Team Parate Eenheid.

 

Het onderzoek in de woning heeft geen vuurwapens opgeleverd. Één verdachte is aangehouden voor het bezit van pepperspray. De andere vijf mannen mochten na het doorzoeken van de woning weer terug naar huis.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines