Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:11:55 Bgm-03 (zeer Gr. Br) (grip) Br Industrie Xella Nederland Bv Waaldijk Vuren 089823 Prio Hoog Eenheid | Meetploeg-WVD Vuren Brandweer Lingewaal...
vrijdag 26 februari 2021

WOENSDAG 17|02

Brandweer duikers zoeken vermiste hond in water Oosterbos Barneveld

Het gaat om de hond Bobbi die maandag 15 februari na een wandeling in het Oosterbos spoorloos verdween

BARNEVELD - Woensdagochtend 17 februari is de brandweer samen met medewerkers van de dierenambulance op zoek gegaan naar een hond in het water van het Oosterbos in Barneveld.

 

Vrijwilligers van HondenZoekgroep Gelderse Vallei (HZGV) hadden eerder met een speurhond rond de vijver gezocht, waarbij de speurhond bij een wak was aangeslagen. Een tweede aanwijzing waren camerabeelden, waarop mogelijk een halsband te zien was. De brandweer heeft een duikteam opgeroepen om ook onder water te zoeken. Na flink wat zoekslagen is het zoeken gestaakt.

 

Het gaat om de hond Bobbi die maandag 15 februari na een wandeling in het Oosterbos spoorloos verdween. Het is een boulabteefje van 3 jaar oud. Mocht iemand haar aantreffen, laat het weten via telefoonnummer 06-51833780.

 

Update

Bobbi is gevonden, helaas is ze verdronken. Mensen van Honden Zoekhulp Gelderse Vallei ( HZGV ) en een team van Public Safety Diving hebben het vennetje in het Oosterbos grondig doorzocht en Bobbi uiteindelijk gevonden. Ook al hebbben we Bobbi niet levend terug, Voor de eigenaar is er een einde aan de onzekerheid gekomen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines