Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:47:10 10113 Rit 43743 Mulderstraat Oosterend Nh Prio Hoog Eenheid | Ambulance 10-113 (Den Helder - Schagen)
zondag 11 april 2021

DINSDAG 06|04

Personenauto klapt achterop vrachtwagen op de A1 bij Radio Kootwijk

De vrouw werd voor verdere behandelding en controle overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn

RADIO KOOTWIJK - Op de A1 tussen Barneveld en Apeldoorn heeft ter hoogte van Radio Kootwijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij raakte een inzittende van de auto gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur. Door nog onbekende oorzaak is een automobilist achterop een vrachtwagen gebotst. Hulpdiensten waaronder twee ambulances kwamen ter plaatse. In de auto zaten een man en een vrouw. Zowel de man als de vrouw werden onderzocht in de ter plaatse gekomen ambulances. De man bleek bij het ongeval niet gewond te zijn geraakt. De vrouw werd voor verdere behandelding en controle overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn.

 

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten. Zowel de auto als vrachtwagen liepen forse schade op. De auto moest door een berger worden afgesleept. De vrachtwagen werd onder begeleiding van een berger en een weginspecteur van Rijkswaterstaat van de snelweg begeleid.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines