Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:55:38 Boxmeer Rit: 37776 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 21-132 (RAV Brabant-Noord)
zondag 11 april 2021

WOENSDAG 07|04

Veel schade en verkeershinder na forse klapper op kruising in Apeldoorn

Een toevallig voorbijkomende ambulancebroeder schoot te hulp

APELDOORN - Op de kruising Kanaal Zuid met de Marchantstraat in Apeldoorn heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij kwamen de inzittenden met de schrik vrij.

 

Het ongeval gebeurde rond 10.25 uur nadat een automobiliste vanaf de Marchantstraat, bij de verkeerslichten rechtdoor wilde gaan, richting de Maten. Een automobilist die vanaf de kant van de Maten kwam, wilde links afslaan, kanaal Zuid op met een botsing tot gevolg. Beide verklaarden aan de aanwezige agenten dat zij door groen, dan al wel niet door het oranje verkeerslicht zijn gereden.

 

Een toevallig voorbijkomende ambulancebroeder schoot te hulp. Gelukkig bleek er niemand gewond te zijn geraakt en bleek het alleen om materiële schade te gaan.

 

De kruising lag bezaaid met brokstukken. Vanwege het ongeval was de kruising dan ook grotendeels afgesloten. Dit zorgde voor enige verkeershinder voor automobilisten die richting de Maten moesten.

 

De auto's raakte dusdanig beschadigd dat zij moesten worden afgesleept. Beide bestuurders zijn door een familielid opgehaald.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines