Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:41:49 13117 Rit 44223 Erich Salomonstraat 1087JA Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-117 (GGD Amsterdam)
zondag 16 mei 2021

MAANDAG 03|05

Amersfoort heeft snelheidsmeter die goed gedrag weggebruikers beloont

Iedere keer dat een weggebruiker de paal langsrijdt binnen de toegestane snelheid van 50 km per uur komt er een klein bedrag in de spaarpot

AMERSFOORT - Vanaf maandag 3 mei staat er een spaarpaal op de Leusderweg in Amersfoort ter hoogte van nr. 231. De paal is een snelheidsmeter die goed gedrag beloont. Wie zich aan de snelheid houdt, spaart mee voor een goed doel.


Met de spaarpaal aan de Leusderweg wordt gespaard voor een picknicktafel voor de buurt. Iedere keer dat een weggebruiker de paal langsrijdt binnen de toegestane snelheid van 50 km per uur komt er een klein bedrag in de spaarpot. Hiermee koppelen we verantwoord gedrag van weggebruikers naast verkeersveiligheid ook aan de leefbaarheid in de buurt.

 

Locatie
De spaarpaal is een initiatief van de Provincie Utrecht en staat 5 weken aan de Leusderweg. Daarna gaat de spaarpaal op doorreis naar een andere locatie in de stad.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines