Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:12:54 Echterboschstraat 6845GH Arnhem 79554 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-102

Ambulance 07-102

maandag 14 juni 2021

VRIJDAG 11|06

Parachutist in Teuge ernstig gewond na harde landing

Het ambulancepersoneel ontfermden zich over het slachtoffer in afwachting van de traumahelikopter

TEUGE - Een parachutist is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt na een harde landing in een weiland langs de Zandenallee in Teuge.

 

Hulpdiensten rukten rond 10.30 uur groots uit. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en politiewagens werden richting de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst bleek er een parachutist verkeerd terecht te zijn gekomen. Hij kwam ten val naast een camping, in een weiland.

 

Het ambulancepersoneel ontfermden zich over het slachtoffer in afwachting van de traumahelikopter. Deze landde in een naastgelegen weiland, vol met koeien. De koeien schrokken zich een hoedje en gingen zo snel mogelijk naar elkaar en naar de andere kant van het weiland.

 

Het MMT personeel van de traumahelikopter heeft het slachtoffer onderzocht waarna werd besloten dat het slachtoffer per ambulance met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks van fietsers die langs het incident fietste en van campinggasten.

 

Het slachtoffer zou volgens getuigen, naar beneden zijn gevallen en bij de landing zou die tegen een houten dikke balk van een hekwerk terecht zijn gekomen. Het slachtoffer heeft vermoedelijk meerdere botbreuken opgelopen.

 

Na ongeveer een uur vertrokken de meeste hulpdiensten weer, behalve de politie. Deze gaan verder onderzoek doen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines