Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:14:05 377583 Letsel Nieuwe Kadijk Breda Prio Hoog Eenheid | Politie Midden en West-Brabant (Persinfo...
zaterdag 31 oktober 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 31|10

EDE - In Ede is wederom een geparkeerde auto zwaar beschadigd door brand. In de nacht van vrijdag op zaterdag 31 oktober werd een autobrand gemeld aan de Edisonstraat. Volgens 112 Meldingen Ede kwam de melding om 01:51 uur binnen bij de hulpdiensten. De brandweer heeft het vuur geblust.

 

Het lijkt er op dat de auto is overgoten met een brandbare vloeistof en is aangestoken. De politie doet onderzoek. In de nacht van donderdag op vrijdag 30 oktober ging een geparkeerde auto in vlammen op voor een woning aan de James Wattstraat.

 

 

...

GISTEREN 30|10

VEENENDAAL - Vrijdagavond 30 oktober rond 18.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A12 bij Veenendaal. Een personenauto ligt ondersteboven op de weg. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Bij het ongeval is zeker een persoon gewond geraakt.

 

Twee van de drie rijbanen waren afgesloten. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Het voertuig was afgesleept door het bergingsbedrijf. Een andere automobilist, die vermoedelijk bij het ongeval betrokken is, is door gereden. De politie doet onderzoek omdat het niet duidelijk is of het eenzijdig is. Door het ...

GISTEREN 30|10

EDE - Op de afrit van de A30 in Ede is vrijdagmiddag een personenauto uit de bocht gevlogen en frontaal tegen een vrachtwagen gebotst. Brandweer en ambulance werden opgeroepen om bijstand te verlenen. De bestuurder van de auto is door de brandweer uit de auto geholpen en na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De auto en de vrachtwagen zijn zwaar beschadigd geraakt. De op,- en afrit van de A30 is vanwege het ongeval volledig afgesloten.

GISTEREN 30|10

EDE - Vrijdagmiddag 30 oktober rond 15.15 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A12 in Ede. Een bestelbus bus met aanhanger zijn gecrasht op snelweg. Zowel de bestelbus als de aanhanger zijn gekanteld.

 

Door het incident zijn twee rijstroken afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf zal de heeft de aanhanger en de bestelbus weer op zijn wielen geplaatst en geborgen.

GISTEREN 30|10

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 30 oktober rond 12.40 uur heeft een uitslaande brand gewoed in een slaapkamer van woning aan de De Verwondering in Amersfoort. De aanwezigen hebben de woning op tijd kunnen verlaten. De twee poezen zijn opgevangen bij de overburen.

 

De brandweer heeft de brand weten te blussen. Hoe de brand in de slaapkamer is ontstaan, is niet duidelijk. In de woning word geklust. De bewoners hadden de woning pas sinds kort betrokken.

GISTEREN 30|10

VEENENDAAL - Op de Rondweg-Oost N233 in Veenendaal heeft vrijdagmorgen rond 8.05 uur een flink ongeval plaatsgevonden. Een bestelbus botste hard achterop een pijlwagen. Beide voertuigen raakte flink beschadigd. Eén persoon is in een ambulance gecontroleerd.

 

De N233 was tijdelijk in beide richtingen afgesloten. Door de afsluiting heeft zich rond het incident een forse file gevormd.

GISTEREN 30|10

NIJKERK - Op vrijdag 30 oktober rond 7:45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Bunschoterweg in Nijkerk. Een 22-jarige automobilist uit Bunschoten-Spakenburg reed richting Nijkerk toen hij de controle over het stuur verloor en vervolgens de schutting van een woning ramde. Een houten balk van de schutting ging dwars door de voorruit.

 

Volgens een ooggetuige gebeurde het ongeval tijdens een inhaalmanoeuvre. De ooggetuige heeft meteen contact opgenomen met de hulpdiensten. De brandweer en ambulance kwamen voor controle, maar de automobilist bleek ongedeerd.

...
1/1

DONDERDAG 29|10

ARNHEM - De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar een mishandeling van een man op de Spijkerstraat op woensdag 28 oktober 2020 rond 21.15 uur. Het slachtoffer, een 73-jarige man uit Arnhem, is naar het ziekenhuis gebracht en daar enkele uren later aan zijn verwondingen overleden.


De politie is op zoek naar mogelijk vijf personen die hierbij betrokken zijn en heeft via Burgernet dezelfde avond nog een oproep gedaan om met informatie te komen over het incident.

 

Iedereen die informatie heeft wordt opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem ...

DONDERDAG 29|10

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is donderdagmiddag een ongeval gebeurd. De hulpdiensten werden rond twee uur opgeroepen voor een aanrijding nabij de Engelsestadweg. Een personenauto klapte achterop een auto met aanhanger.

 

Bij het ongeval raakte in elk geval één persoon gewond. Door het ongeval ontstond enige vertraging op de Scherpenzeelseweg. Door de klap kwam de aanhanger klem te zitten tussen de twee auto's, de schade hierdoor is groot. Omdat er mogelijk sprake was van een autobrand werd ook de brandweer opgeroepen, echter bleek dit niet het geval te zijn.

...

DONDERDAG 29|10

AMSTERDAM - Afgelopen donderdagnacht 29 oktober is een 20-jarige man slachtoffer geworden van een overval en mishandeling in de Vianenstraat. De recherche is op zoek naar getuigen en doet onderzoek.

Omstreeks 00:30 uur kwam bij de politie de melding binnen van een overval op een lachgaskoerier. Het slachtoffer wilde een bestelling afleveren toen hij op straat plotseling werd aangevallen. Meerdere personen benaderde het slachtoffer en begonnen hem direct te slaan en te schoppen over zijn lichaam. Het slachtoffer kwam ten val, maar werd nog steeds mishandeld.

 

Na de mishandeling ...

WOENSDAG 28|10

AMSTERDAM - Een man die zich uitgaf als nepagent kreeg gisteren de verrassing van zijn leven. Samen met twee anderen reed hij rond met een blauwe flitslamp voorin zijn voertuig en stopte bij een geparkeerde auto.


Hij sprak de inzittende van de geparkeerde auto aan en liet daarbij zijn politiebadge zien. Waar hij niet op rekende was dat de man die hij aansprak een échte politie collega was, die daar samen met zijn partner in privétijd zat. De echte politie collega rook onraad en vroeg om een fatsoenlijke legitimatie maar ging – toen die achterwege bleef – snel over tot actie. Met hulp ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Nederland 24Webvertising