Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 december 2014, 8:34

Man staat onder stroom en raakt gewond in Vlaardingen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:32 uur

VLAARDINGEN (AS Media) – Maandagavond 1 december omstreeks 22.45 uur is er een man gewond geraakt nadat hij onder stroom kwam te staan. Dit gebeurde in een flatwoning aan de van ’t Hoffstraat in Vlaardingen. Hulpdiensten, waaronder het mobiel medisch team, gingen met spoed ter plaatse.

Personeel van Joulz vonden de man na een stroomstoring melding. Op dat moment was de man niet bij bewustzijn. Vermoedelijk was de man met de stoppenkast bezig en kwam hij vervolgens onder een spanning van 450 volt te staan. Hierdoor heeft de man flinke brandwonden opgelopen aan onder andere de handen. Hij is vervoerd naar het Maasstad Ziekenhuis, hier zal hij verder worden behandeld aan zijn brandwonden.

Om alles weer veilig te krijgen moesten de medewerkers van Joulz de gehele stroomvoorziening van de flat uitschakelen. Dit heeft voor enige overlast gezorgd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.