Redactie — 1120 reactie(s) — zo 07 december 2014, 14:40

Inbrekers op de vlucht na afgaan alarm Harselaar

BARNEVELD – Zaterdagavond 6 december zijn inbrekers op de vlucht geslagen na een inbraakpoging bij een bedrijf in marktwagens op de Harselaar.

 

Rond 19:00 uur probeerde inbrekers binnen te komen bij het bedrijf aan de Koopmansgoed. Ze hadden de ruit al uit de deur verwijderd toen het alarm afging waarna ze er vandoor gingen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons