Redactie — 1120 reactie(s) — wo 17 december 2014, 2:22

Inbraak in woning rabbijn Nieuwpoortstraat

ROTTERDAM (AS Media) – Dinsdagavond 16 december is de politie na aanleiding van een inbraak in een woning aan de Nieuwpoortstraat een onderzoek gestart. Dinsdagavond werd ingebroken in de woning van een rabbijn van de nabijgelegen Synagoge.

De politie heeft voor de zekerheid een onderzoek ingesteld om er zeker van te zijn dat er niets meer is gebeurd dan alleen een inbraak. Tot nu toe lijkt daar geen sprake van te zijn. Of er express in de woning van de rabbijn is ingebroken wordt onderzocht.

De laatste tijd worden de Synagoges bewaakt door permanente politieposten. Dit omdat er een mogelijke dreiging is ontstaan tegen de Joodse instellingen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons