Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juli 2015, 15:46

Kathlyn Belioso (15) nog steeds vermist

KathlynAMSTERDAM – Het meisje van 15 dat vorige week woensdag verdween, is nog steeds vermist. Inmiddels maken de familie en de politie zich flink zorgen om haar.

Vorige week, woensdag 22 juli, zou de 15-jarige Kathlyn met haar familie op bezoek gaan bij haar oma in Bos en Lommer. Onderweg daarheen ging Kathlyn weg en kwam niet meer terug. Wel heeft zij later nog telefonisch contact gehad met haar oma en haar verteld dat het goed met haar gaat. Kathlyn is verstandelijk beperkt en heeft dus haar familie nodig.

Deze week kwam een tip binnen dat zij gezien zou zijn in de Bijlmer (Hoptille) in het bijzijn van twee mannen van rond de 30. Wie die mannen zijn is onbekend. 

Signalement

De politie is op zoek naar Kathlyn en naar mensen die informatie over haar hebben. Zij droeg op de dag dat zij vermist raakte een grijze joggingbroek en een wit vest met blokmotief. Ze is 1.50m lang, donkergetint, heeft zwart kroeshaar en bruine ogen. Kathlyn heeft ijzertekort en slikt daarvoor medicijnen, omdat zij anders flauw kan vallen.

Getuigen kunnen bellen met de politie op 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons