Redactie — 1120 reactie(s) — ma 30 november 2015, 16:01

Inbreker Schiebroek opgepakt dankzij alerte getuige

ROTTERDAM – Vrijdagavond rond 21.00 uur hielden agenten in Schiebroek een 19-jarige man aan voor woninginbraak. Vandaag wordt hij voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Vrijdagavond stuitten politiemensen tijdens het surveilleren op drie rennende jongens. Tijdens de achtervolging, hield een mevrouw de agenten aan en vertelde dat ze een harde plof had gehoord en een ingegooid raam zag bij haar buren. Een andere getuige had een man zien lopen op het pad van datzelfde huis. Na een zoektocht in de buurt, konden agenten één van de mannen aanhouden op de Teldersweg; een 19-jarige jongen uit Bergschenhoek. Hij wordt vandaag voorgeleid. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen sluit de politie dan ook niet uit.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons