Redactie — 1120 reactie(s) — vr 04 december 2015, 16:16

Politie zoekt getuigen van woninginbraak Bessenweg

DOETINCHEM – Op donderdagavond 3 december werd er via een raam op de 1e verdieping ingebroken in een woning aan de Bessenweg.

Rond 21.00 uur werden agenten gestuurd naar de bewuste woning. Op dat moment kwam de bewoner thuis. De thuiskomst was kennelijk voor de inbreker aanleiding om er via een raam als een haas vandoor te gaan. Een getuige zag een man via de uitbouw aan de achterzijde wegrennen. De inbreker

Getuigenoproep

De vermoedelijke inbreker is vermoedelijk een man gekleed in een zwart vest met capuchon. Hebt u rond het tijdstip 21.00 uur deze man gezien en kunt u meer over hem vertellen, bijvoorbeeld welke kant hij op ging, of een vervoermiddel dat hij gebruikte? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, geef u tip dan door via 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons