Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2015, 15:24

Overvallers Siebel Juweliers opgepakt dankzij omstanders

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:04 uur

AMERSFOORT – Vrijdagochtend 18 december zijn drie mannen op heterdaad aangehouden na een overval op Siebel Juweliers aan de Utrechtsestraat.

Vlak na openingstijd kwamen twee mannen de winkel binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen. Enkele vitrines werden ingeslagen en diverse goederen werden buitgemaakt. Tijdens de overval waren veel omstanders getuige en zagen zij de daders wegrennen in de richting van de Stadring. Een omstander pakte een tas af van één van de vluchtende daders. Ook renden enkele omstanders achter de mannen aan, die wegvluchtten in de richting van de Bisschopsweg.

Agenten spotten de daders bij de aldaar gelegen voetbalvelden en wisten de drie mannen aan te houden. Omdat er mogelijk dreiging was van een vuurwapen hebben agenten bij de aanhouding hun dienstwapen getrokken. Bij de aanhouding raakte niemand gewond. Op de vluchtroute van de daders werden even later diverse goederen aangetroffen. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Recherche heeft de zaak in behandeling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.