Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2015, 19:21

Auto met kinderen betrokken bij kop-staartbotsing

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:04 uur

AMERSFOORT – Vrijdagavond 18 december rond 18.05 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding bij het stoplicht op de Rondweg-Noord in Amersfoort. 

Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing plaatsgevonden te hebben, waarbij 3 auto’s betrokken waren. Toen het stoplicht op groen sprong trokken de auto’s op om te gaan rijden. De voorste auto ging plotseling remmen, waardoor de tweede auto ook remde. De derde auto deed dat te laat, met een kop-staartbotsing tot gevolg. tussen. De voorste auto werd niet geraakt en kon weer verder rijden. 

De tweede auto met 5 kinderen op achterbank, had flinke schade op de achterbumper. De achterste auto was ook behoorlijk beschadigd. Eén van de kinderen en de bestuurster van de achterste auto zijn door het ambulancepersoneel nagekeken in verband met nekklachten, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De twee beschadigde auto’s zijn door de berger opgehaald.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.