Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 december 2015, 15:13

Zigzaggende motorrijder gewond na aanrijding

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:04 uur

AMERSFOORT – Woensdagmorgen 30 december omstreeks 7:50 uur is er een ongeval gebeurd tussen twee auto en een motorrijder op de Amsterdamseweg in Amersfoort.

De toegesnelde ambulancebroeders hebben de motorrijder behandeld en uit eindelijk met onbekende verwondingen mee genomen naar het ziekenhuis. Tijdens het ongeval was één rijhelft van de Amsterdamseweg afgesloten. De motorrijder zou zigzaggend door het verkeerd gereden zijn daar bij een auto aangereden hebben bij zijn val nog een andere auto geraakt hebben.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Beide auto bestuurders hebben een blaastest gedaan hier uit bleek dat er geen alcohol in het spel was. Een berger heeft de beschadigde motor geborgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.