Redactie — 1120 reactie(s) — wo 30 december 2015, 21:46

Politie zoekt met speurhond naar inbreker in wijk De Koppel

AMERSFOORT – De politie heeft woensdagavond 30 december met een speurhond gezocht naar een inbreker in de wijk De Koppel. Omstreeks 20.30 uur kwam er een melding binnen van een woninginbraak aan de Hooglandseweg-Noord in Amersfoort.

De buurt is afgezet geweest en met een speurhond is in de buurt gezocht. De bewoners / eigenaren van de woning zijn op vakantie.

In het huis is het een grote puinhoop, de gehele woning is overhoop gehaald. De technische recherche doet morgen verder onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons