Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 december 2015, 21:46

Politie zoekt met speurhond naar inbreker in wijk De Koppel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 19:04 uur

AMERSFOORT – De politie heeft woensdagavond 30 december met een speurhond gezocht naar een inbreker in de wijk De Koppel. Omstreeks 20.30 uur kwam er een melding binnen van een woninginbraak aan de Hooglandseweg-Noord in Amersfoort.

De buurt is afgezet geweest en met een speurhond is in de buurt gezocht. De bewoners / eigenaren van de woning zijn op vakantie.

In het huis is het een grote puinhoop, de gehele woning is overhoop gehaald. De technische recherche doet morgen verder onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.