Redactie — 1120 reactie(s) — vr 22 januari 2016, 15:37

Sieraden aangetroffen bij betrapte woninginbreker

ARNHEM/VELP – Op woensdagavond 13 januari rond 18.30 uur werd op de Nordlaan een woninginbreker op heterdaad aangehouden. De 21-jarige man uit Arnhem had veel sieraden bij zich. Enkele van deze sieraden kwamen uit de woning waar hij op heterdaad werd aangehouden. Van de andere sieraden is de herkomst onbekend. Het woninginbrakenteam van de politie vermoedt dat deze sieraden ook van inbraak afkomstig zijn en wil ze graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar of eigenaren.

Kent of herkent u uw eigendommen? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Vermeld a.u.b. het nummer dat bij het desbetreffende sieraad staat vermeld.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons