Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 februari 2016, 17:20

Politie vraagt aandacht vermissing 15-jarige jongen

ENSCHEDE / ROTTERDAM – Sinds donderdag 28 januari onderzoekt de politie de vermissing van de 15-jarige jongen Ninos uit Enschede. De politie heeft redenen om aan te nemen dat hij mogelijk naar Rotterdam is gegaan.

Ninos ging die donderdag naar school maar kwam nooit aan. Aan het einde van de dag kwam Nino ook niet thuis. De politie heeft redenen om aan te nemen dat hij naar Engeland wilde. Op die donderdag heeft hij in ieder geval een treinkaartje gekocht naar Rotterdam CS.

Getuigenoproep
In een zaak als deze doen rechercheurs onderzoek naar de vermissing, omdat de jongen al meerdere dagen vermist is. Als minderjarigen vermist zijn doet de politie onderzoek omdat deze tieners nog onder het gezag van hun ouders of voogd vallen. De politie maakt zich in zo’n geval dan ook zorgen over de toestand van tieners, omdat niet bekend is of er iemand voor hen zorgt.

De politie is daarom op zoek naar getuigen die Ninos hebben gezien of gesproken. Het kan zijn dat de jongen in Rotterdam of omgeving is gebleven, maar hij kan natuurlijk ook in andere plaatsen zijn. Hebt u Ninos recent gezien? Of kunt u de politie meer vertellen over zijn actuele verblijfplaats? Belt u dan met de politie 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Bel M op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons