Redactie — 1120 reactie(s) — vr 05 februari 2016, 16:08

Inbreker verstopt zich in kliko

AMSTERDAM – Vrijdagochtend 5 februari zijn door de politie 2 mannen aangehouden. Zij hebben geprobeerd in te breken in een woning aan de Slikkerveerstraat in Amsterdam.

De inbrekers werden door omwonende al snel gespot. Al tijdens het forceren van de deur werd de politie gebeld. De politie heeft alle twee de inbrekers kunnen aanhouden. Één van de inbrekers had zich verstopt in een kliko. Tijdens de zoekactie is ook de politiehelikopter ingezet.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons