Redactie — 1120 reactie(s) — ma 14 maart 2016, 16:41

Man aangehouden met inbrekersgereedschap

DEVENTER – Agenten hebben in de nacht van zondag 13 op maandag 14 maart op de Zandweerdsweg een 37-jarige man uit Deventer aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij inbrekersgereedschap bij zich droeg.

De verdachte liep met een andere man over de Zandweerdsweg. Op het moment dat er een politieauto voorbij reed gedroeg hij zich verdacht en bukte hij bij een auto. Dat was voor de agenten aanleiding om zijn identiteit te controleren en bij de auto te kijken. Onder de auto troffen ze een tasje met inbrekerswerktuigen aan. Hij is aangehouden voor overtreding van de APV.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons