Redactie 112 0 reactie(s) di 15 maart 2016, 16:31

Politie vraagt hulp van autokenners na bedrijfsinbraak [update]

Laatste update: 23 aug 2021 18:59 uur

ERMELO – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart 2016 werd omstreeks 04.28 uur een inbraak gepleegd. Het bewuste bedrijf bevindt zich op Industrieterrein Veldzicht en de daders namen voor zo’n 10.000 euro aan Applecomputers mee.

Het dadervoertuig staat op camera en de politie vraagt input van autokenners:

  • Wat voor merk en type voertuig ziet u hier op de beelden?

Voor het antwoord of andere informatie omtrend deze inbraak kunt u contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Update

Allen bedankt voor de massale aandacht en vele reacties. Inmiddels is bekend dat het om een BMW uit de 3-serie gaat. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons