Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 maart 2016, 16:56

Man vraagt de weg en wordt beroofd

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:58 uur

POORTUGAAL – Een 50-jarige Rotterdammer is in de nacht van vrijdag op zaterdag in de omgeving van de Groene Kruisweg door de mannen die hij de weg vroeg beroofd. Hij werd geslagen door één van zijn belagers en met vermoedelijk een vuurwapen werd in de lucht geschoten. De politie zoekt getuigen van deze laffe beroving.

Het slachtoffer schrok zo van wat hem overkwam dat hij niet meer exact weet waar en hoe laat hij werd beroofd van diverse persoonlijke bezittingen. Vermoedelijk gebeurde het rond middernacht in de omgeving van de Groene Kruisweg, ter hoogte van Poortugaal en waren er 6 of 7 getinte mannen bij betrokken. Het slachtoffer meldde zich om 01:15 op een politiebureau. Agenten startten een onderzoek maar hebben nog niemand kunnen aanhouden.

Getuigen gezocht
De beroving is mogelijk door getuigen gezien. Heeft u de auto zien stoppen, de schoten gehoord of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.