Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 24 maart 2016, 17:42

Traumahelikopter naar Wehl voor ernstig gewonde fietser

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:58 uur

WEHL – Op donderdagmiddag 24 maart vond er aan de Weemstraat in Wehl een ongeval plaats tussen twee fietsers.

Een 72-jarige man uit Lochem reed samen met een 62-jarige man uit Hengelo (GLD) op het fietspad langs de N815 ter hoogte van de op/afrit van de A18. Beide fietsers kwamen met elkaar in aanraking en de 72-jarige man kwam hierbij ten val en liep ernstig hoofdletsel op (red. de man droeg een fietshelm). Hij werd met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. In verband met het ongeval en hulpverlening werd de gehele rijbaan afgesloten in beide richtingen. Twee automobilisten vonden het nodig om tegen het verkeer in langs de wegafzetting te rijden. Beide bestuurders kregen een proces-verbaal.

Eén rijstrook vanwege het ongeval afgesloten, maar dit weerhield een aantal automobilisten er niet van de afzetting te negeren. Deze kregen hierop een bon overhandigd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.