Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 12 april 2016, 15:51

Insluiper restaurant Grutstraat opgepakt dankzij camerabeelden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:57 uur

DOETINCHEM – In Doetinchem vond zondagmiddag 10 april een insluiping plaats in een restaurant aan de Grutstraat. Hier werd een mobiele telefoon weggenomen.

Op camerabeelden was duidelijk te zien dat een man de telefoon wegnam. Door de goede camerabeelden en het signalement van de dader kon enkele uren later een 46-jarige inwoner van Doetinchem als verdachte worden aangehouden.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.